Dioptrické brýle jako součást podzimního outfitu

Nosíte dioptrické brýle a nejste na ně zrovna pyšní? Tak od teď už se jejich nošení bát nemusíte, protože obroučky se stávají mnohem více fashion, než kdykoliv před tím. Blogeři a módní nadšenci si dokonce pořizují jen obruby bez dioptrií a nosí je prostě jen tak, jako součást stylového outfitu. Doplňte i vy váš podzimní look novými brýlemi., které vám budou sedět a podtrhnout tak vaši osobnost.

Oblíbená americká blogerka se nebojí kombinovat vzory a bát se nemusíte ani vy. Myslíte si, že se se strakaté obruby nebudou hodit ke všemu? Tak to je velký omyl. Vybírejte jen takové, které budou v dobře kombinovatelné hnědé nebo šedé barvě. Obyčejný outfit pozvednou a ten extravagantní naopak doplní. U nás si můžete vybrat třeba Dolce&Gabbana nebo Oakley.

Průhledné aviatorky obsadily přední příčky žebříčků snad u každého, kdo se jen trochu zajímá o módu. Jistě budou slušet i vám. Hodí se jak ke všednímu ležérnímu oblečení, tak k elegantnímu outfitu do práce. Navíc jsou obroučky z kovového materiálu a proto vám budou krásně sedět na nose a nikam vám nebudou klouzat. Co říkáte na Ray-Bany?

Nosí se i transparentní plastové obroučky. Je fakt, že hodit se vám budou ke všemu, ale pokud nejste zrovna výrazné typy, měli byste zvolit raději takové, které váš obličej podtrhnou, nikoliv utopí. Jejich průhlednost můžete malinko potlačit například barevnými nožičkami. U nás si můžete koupit třeba Prady.

I muži se zajímají o to, jak vypadají, proto by se při výběru dioptrických brýlí rozhodně neměli zanedbávat. Tmavé obroučky se hodí jak k ležérnímu saku a džínám, tak k obleku do práce. Pořiďte si perfektní Oakley.

Tmavé výrazné obroučky nejsou jen záležitost pro muže a sluší i většině žen. Podtrhnou váš obličej, zvýrazní rysy a hodí se naprosto ke všem podzimním outfitům.  Pokud si navíc troufnete na kočičí tvar, tyto Dolce&Gabbana z naší nabídky vám budou slušet.

Svetr, šála a čepice. Nezbytné doplňky pro každý podzim. Doplňte je stylovými dioptrickými brýlemi. Hodit by se vám mohly tyto Gabbany, ale třeba i tyto Oakley.

Slaďte outfit s obrubami. Podzim je plný hnědých a dalších zemitých tónů. Proto vám jistě budou slušet Prady. Vypadají šmrncovně a podtrhnou nejen váš obličej, ale i osobnost.

Už máte své favority? Nezapadněte v davu a pořiďte si letos něco skutečně originálního. Uvidíte, že nebudete litovat!

Obrázky: Pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *