Co letos přinese Ježíšek?

Prosinec je teprve na samém začátku, ale vánoční dárkové šílenství je už v plném proudu. Jaké dárky budete letos svým nejbližším pořizovat vy? Co takhle věnovat trendy dioptrické brýle nebo kvalitní ochranu proti slunci?

Žijeme v době, kdy můžeme k Vánocům pořizovat prakticky jakékoliv dárky, které nás zrovna napadnou. Čím větší originalita, tím lépe. Pokud si lámete hlavu nad tím, čím udělat rodině nebo přátelům radost letos a víte, že nutně potřebují nové dioptrické nebo sluneční brýle, můžete právě jimi. Máte strach, že se netrefíte do jejich vkusu, nebo že jim brýle nebudu dobře sedět? Tím se nemusíte trápit, pořiďte jim vánoční dárkový poukaz a oni si brýle vyberou sami. 🙂 Možná by vás takový dárek také potěšil :-).

A jak to funguje? Dárkový poukaz si můžete zakoupit u nás v Easy Optic studiu nebo si ho objednáte online v částce, jakou uznáte za vhodnou. Obdarovaný s ním po Vánocích zajde k nám do studia, kde si vybere podle svého vkusu sluneční brýle nebo dioptrické obruby. Pokud vybírá dioptrické brýle, může se tu nechat také změřit a my mu pomůžeme vybrat nejvhodnější skla.

Pokud se ovšem obdarovaný nebude moci dostavit osobně k nám do studia, může si domů objednat na zkoušku hned troje obroučky, v klidu si je vyzkoušet doma a koupit si až ty, které budou nejlépe sedět. Více o této službě si můžete přečíst v tomto článku.

Přejeme hezké Vánoce a těšíme se na vaši návštěvu!

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *