Černá je klasika i ve světě brýlí

Černá barva je základ šatníku. Hodí se prakticky ke všemu a když si nevíte rady, nikdy s ní nic nezkazíte. Ve světě brýlí tomu není jinak. Ať už nosíte brýle dioptrické nebo vám nesmí chybět ty sluneční jako doplněk, který dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc, černá barva bude vždycky ta, která nikdy neomrzí. Inspirujte se a noste černé brýle!

Líbí se vám klasika, ale nechcete zapadnout v davu? Vyzkoušejte černé maxi brýle obdélníkového tvaru a nebudete litovat. Zbytek outfitu už klidně může tvořit jen delší svetr a tvarující legíny. Vyzkoušejte třeba tyto Vogue.

1

Pilotky jsou nesmrtelné a první místo v žebříčku oblíbených slunečních brýlí zabírají už léta. V černé barvě jsou navíc elegantní, když k nim oblečete kostýmek nebo kožené kalhoty a sportovní, když nahodíte mikinu s kapucí a roztrhané dříny. Neexperimentujte a vsaďte na Ray-Bany.

5

Letecké brýle jsou unisex, takže je mohou klidně nosit i muži. K saku a k džínám, k obleku nebo třeba sportovní mikině či k plavkám na pláž. Skvěle vám padnou třeba Dolce & Gabbana.

6

Nebojte se nosit dioptrické brýle všude a pořád. Dnes se dokonce nosí jen čirá skla, která vypadají jako ta dioptrická, protože outfit s nimi působí trendy a promyšleně. Vybírat si můžete ze spousty variant. Co zkusit třeba Prada nebo Ray-Ban?

3

Buďte extravagantní a pořiďte si brýle, ve kterých vás jen tak někdo nepřehlédne. Letošním hitem se staly brýle s kovovým “můstkem” a v roce 2017 tomu nebude jinak. Ty dokonalé vyrábí Prada, ale Ray-Ban a Dolce & Gabbana jim šlapou na paty.

4

Zaujmout můžete nejen originálním účesem, ale i těmi správnými dioptrickými brýlemi a jak jinak než právě těmi černými, které můžete kombinovat na tisíc způsobů. Co třeba kulaté Ray-Bany?

7

Oblečte kulicha, vlasy nechte jen tak rozevláté a nasaďte tmavé sluneční brýle. Nikdo tak nepozná, že jste probděli noc a měli těžké ráno. Brýle vás schovají a ještě budete vypadat skvěle. Službu vám prokáží třeba tyto.

2

Originalitě se meze nekladou a proč by navíc móda nemohla zajímat i muže? Pokud se nebojíte experimentů, oblečte koženého křiváka a brýle od značky Dolce & Gabbana.

8

Přehlídková mola ovládly retro obroučky. Najdete je u mnoha značek, ale ve společnosti rozhodně vítězí značka Ray-Ban. Pokud navíc měříte sto osmdesát, slušet vám k nim bude plisovaná sukně v délce nad kotníky s jednoduchým páskem.

9

Vsaďte také na černou barvu a pořiďte si brýle několika stylů, abyste je mohli střídat podle příležitosti. A už žádné výmluvy, protože barva noci sluší skutečně každému!

Inspirujte se a prohlédněte si sluneční brýle v černé barvě pro ženy zde a pro muže zde.

Černé máme ale i ty dioptrické, pro ženy zde a pro muže zde.

Obrázky: www.pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *