6 make-up tipů pro holky, které nosí brýle

Nosíte dioptrické brýle a nevíte, jak se k nim správně nalíčit? Je pravda, že když nosíte výrazné a trendy obroučky, tak už tolik make-upu nepotřebujete, ale i přesto by se vám mohlo hodit těchto šest tipů. Někdy stačí jen jeden výrazný prvek a váš obličej bude vypadat dokonale i přesto, že dioptrické brýle jsou váš nepostradatelný doplněk.

 

1. Noste výraznou rtěnku

Výrazná rudá nebo růžová rtěnka podtrhne krásu vašeho obličeje. Pokud se navíc v brýlích necítíte úplně ve své kůži, odvede od nich pozornost, kterou připoutá právě k vašim rtům. Držte se ale pravidla, že pokud nanesete na rty výraznou rtěnku, už nedávejte příliš líčení na vaše oči.

 

2. Pořiďte si řasenku na objem

Nosíte dioptrické brýle? Pak se nebojte odhalit vaše řasy a dodejte jim pořádný objem díky speciální řasence. Když navíc nanesete pouze řasenku, bez očních stínů a linek, vaše oči budou opticky vypadat větší.

 

3. Vsaďte na kočičí oči

Veďte linku tak, aby končila těsně před začátkem obrub (tam, kde končí dioptrická skla). Vykreslí a pozvedne to tak vaše oči a opticky je trochu zvětší.

 

4. Nenanášejte make-up pod mostík obrub

Až si budete nanášet make-up, vyhněte se místu, kterým brýle spojují jednotlivá dioptrická skla, tzv. mostíku. Vrstva make-upu nebo krému by totiž mohla způsobit, že vám brýle budou z nosu zbytečně sklouzávat.

 

5. Používejte světlé oční stíny

Nosíte-li denně dioptrické brýle, používejte světlé oční stíny namísto těch tmavých. Kvůli šedým očním stínům by oči mohly vypadat zbytečně unavené, zapadlé a utopené. Světlé stíny váš pohled prozáří a budete se cítit lépe.

 

6. Zvýrazněte obočí

Možná vám to přijde zbytečné a svému obočí jste až do teď nevěnovaly příliš mnoho pozornosti, ale to byste měly změnit. Díky zvýrazněnému obočí budete vypadat upravěně a navíc budou oblouky krásně kopírovat rám vašich brýlí.

Správné líčení je někde umění a věda a jistě máte i nějaké vlastní tipy, které používáte při své denní rutině malování. Podělte se snámi v komentářích.

Obrázky: pinterest.com

EASY STYLE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *