5 triků pro všechny, kteří nosí brýle

Nosíte brýle? Pak by se vám jistě mohlo hodit následujících pár tipů, které vám usnadní jejich nošení a používání. A pokud dioptrické brýle nenosíte, určitě občas nasadíte alespoň ty sluneční. Některé naše triky se vám budou hodit v obou případech. Tak čtěte dále…

1. Označte pouzdro na brýle

Označte si vaše pouzdro na brýle barvou, která ve tmě svítí. Až totiž budete obal na brýle hledat po tmě třeba v autě nebo v kině, ve své kabelce či batohu, vždycky ho bez problémů najdete.

 

2. Hadříky z mikrovlákna mějte všude

Mikrovlákno vyčistí nejlépe všechny typy brýlí, jak dioptrické tak i ty sluneční a hlavně je nepoškrábe. Mějte je tedy všude okolo sebe, abyste je nemuseli neustále hledat.

 

3. Upravte svá sluchátka

Upravte svá sluchátka na hudbu pomocí pěnové trubičky pro vaše větší pohodlí. Díky tomuto triku vás totiž nožičky od brýlí nebudou tolik tlačit do hlavy.

 

4. Mobil použijte jako lupu

Špatně vidíte a ztratili jste někde brýle? Použijte svůj mobil, respektive foťák v něm jako lupu. Obrázek vám přiblíží a zaostří, takže vlastně ani brýle možná vůbec potřebovat nebudete.

 

5. Na šampón navlékněte gumičku

Do sprchy pochopitelně s brýlemi nechodíte, takže pokud vám dělá problém rozeznat šampón od kondicionéru nebo sprchového gelu, označtě si šampón zavařovací gumičkou, kterou navléknete okolo něj a jednoduše ho tak rozpoznáte od ostatních lahviček.

Ještě pořád máte pocit, že když nosíte brýle, jste něčím omezení nebo dokonce handicapovaní? My doufáme, že ne a že vám naše triky pomohly si tak trochu ulehčit život.

Obrázky: mashable.com

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *