10 věcí, které pochopí jen ti, kteří nosí brýle

Dioptrické brýle jsou už dávno něčím mnohem víc, než jen pomůckou pro špatně fungující oči. Dnes doplňují naši osobnost a nosí je mnohdy i ti, kteří dioptrie vůbec nepotřebují, protože silné obroučky a čirá skla jsou zkrátka IN. Ti, kteří ale nosí brýle denně, tento trend moc nechápou, protože jejich neustálé nošení je občas docela překážka. Těchto deset věcí zkrátka pochopí jen ti, co bez brýlí nenajdou ani mýdlo ve sprše…

 

1. Hledání brýlí…

Když si brýle někam odložíte a nepamatujete si kam, jejich hledání je pak docela oříšek, protože brýle se bez brýlí dají fakt dost těžko najít.

 

2. Pití kávy nebo čaje…

Když si chcete v klidu vypít nějaký horký nápoj, s brýlemi nemáte šanci, skla se vám totiž zamlží tak, že na nápoj vůbec neuvidíte a ani se hrníčkem možná netrefíte do úst.

 

3. Focení…

Když chcete cokoliv vyfotit, není to vůbec snadné, pokud nosíte dioptrické brýle. Když je máte nasazené, poškrábete čočku u foťáku, a když si je sundáte, vůbec nic nevidíte.

 

4. Film ve 3D kině…

Už jste někdy zkoušeli mít na očích dvoje brýle? Jedny na dálku a jedny 3D? Věřte, že z toho filmu toho moc mít nebudete!

 

5. Slunce…

Nosíte-li dioptrické brýle a začne svítit sluníčko, musíte se rozhodnout, jestli chcete raději vidět ostře nebo nemít vrásky způsobené mhouřením očí. Tak jako tak ale neuvidíte vůbec nic.

 

6. Déšť…

Déšť je velkým nepřítelem všech, kteří nosí brýle. Pokud mezi ně patříte i vy, jistě byste ocenily nějaké malinké stěrače na vaše skla.

 

7. Obličejová deformace

Když si sundáte brýle, ostatní vás budou vnímat jako pandu, která přišla o své fleky okolo očí. Tak to prostě je.

 

8. Z chladu do tepla…

Ti, co nosí brýle, jistě “milují” zimu. Když je totiž venku kolem nuly a přijdete do tepla, brýle se vám zamlží tak, že nepomůže ani hadřík.

 

9. Líbání…

Jestli nosíte brýle, tak se jistě modlíte, aby vaše rande také nenosilo brýle. Líbání dvou obrýlených je totiž tak trochu nemožné, protože skla o sebe nepříjemně cinkají.

 

10. Sprcha…

I tak zdánlivě obyčejná a příjemná věc jako je sprcha, je pro vás složitá. Sprchovat se v brýlích nemůžete, protože byste přes zapařená skla stejně nic neviděli a bez brýlí zas nedokážete ani rozpoznat mýdlo od šampónu.

Obrázky: girlsaskguys.com

EASY LIFE
Leave a comment
Author:

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *